home

voor bedrijven  |  voor particulieren  |  in de media  |  lach-cd  |  contact

 

Datums van
Open Inschrijving workshops

 

Nadere data nog niet bekend

Vanwege de sterk gestegen vraag naar besloten Lachworkshops (voor bedrijven,  instellingen en particuliere groepen) organiseren wij zelf tijdelijk geen Lachworkshops met open inschrijving. Wij streven ernaar, om na verloop van tijd de open inschrijving wel weer mogelijk te maken.

 

Zend ons een bericht als je op de hoogte wilt blijven.

 

Alternatief

Je kunt bij ons altijd je eigen besloten Lachworkshop organiseren. Breng je eigen deelnemersgroep bijeen (wij hebben aanstekelijk promotiemateriaal voor je) en boek dan onze lachworkshop voor je eigen lachfeest! Neem contact op als je wilt dat wij je hierbij helpen.

 

Lachen IS GEZOND -
maar WAAROM EIGENLIJK?
 

Het gebruik van de lach heeft Miranda ontwikkeld in haar medische coachingspraktijk (www.medispectrum.nl). Zij merkte hoe cliŽnten zich ontspanden en op een nieuwe manier naar hun situatie konden kijken doordat ze door Miranda's aanstekelijke lach zelf ook weer konden lachen. Miranda's lach en blijdschap is altijd echt en oprecht. Mensen nemen dat graag over.

De bekende arts en auteur Roy Martina is fan van Miranda. Hij heeft verschillende keren met haar in workshops samengewerkt. Roy kan goed uitleggen waarom lachen ook in medische zin een onvervangbaar "geneesmiddel" is.

Roy Martina:

"Als we lachen, produceren de hersenen endorfine, een stof die zorgt voor een gevoel van gelukzaligheid en die vitaliteit geeft. Lachen stimuleert het immuunsysteem en activeert de witte bloedlichaampjes, ook wel "T-killer-cellen" genoemd, die virussen, bacteriŽn, parasieten en zelfs kankercellen vernietigen. Laat je inspireren door Miranda's lach. Ze heeft de meest aanstekelijke lach die ik ooit heb gehoord."

workshop "Lachen Werkt!" voor particulieren

 

Een dolkomische workshop met miranda middag

Kun je wel wat meer vrolijkheid en moeiteloosheid gebruiken? Wil je ontdekken hoe je kunt loskomen van sleur en frustraties door je lach en blijdschap meer toe te laten? En wil je dit ook delen met vrienden of familie? Dan is onze workshop "Lachen Werkt!" iets voor jou!

Onze Lachworkshop voor particulieren heeft dezelfde opzet als die voor bedrijven. Niet inbegrepen zijn voor- of nagesprek ter plaatse en eventueel maatwerk.

In de Lachworkshop ga je zien ťn ervaren hoe lachen je toegang kan geven tot je potentieel. Lachen werkt echt! Door meer te lachen help je jezelf te genezen van klachten en stress en zul je, in leven en werken, gemakkelijker kunnen creŽren wat je echt wilt. Een oprechte, volle lach geeft lichaam en geest een gezonde oppepper en helpt je te doen wat belangrijk voor je gezondheid en welzijn is.

hoe kan ik deelnemen?

Er zijn twee mogelijkheden om als particulier deel te nemen aan een Lachworkshop: schrijf je in voor een Lachworkshop met open inschrijving, of boek je eigen, besloten Lachworkshop.

Mogelijkheid 1: de Lachworkshop met open inschrijving

Soms organiseren wij een Lachworkshop voor open inschrijving. Zo'n Lachworkshop is niet besloten en dus voor iedereen toegankelijk. Voor data, zie het kader aan linkerkant.

Mogelijkheid 2: organiseer je eigen Lachworkshop!

Als particuliere belangstellende kun je samen met ons je eigen besloten Lachworkshop organiseren. Breng met hulp van je vrienden en kennissen gewoon je eigen deelnemersgroep bijeen! Zo kun je dan samen een Lachworkshop meemaken. Dat op een locatie van je eigen keuze.

Interesse? Gebruik het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren.

 


Wat doet lachen met ons?

Miranda Middag:

"We lachen als we plezier hebben. En zonder dat altijd te beseffen, krijgen we er een hoop goeds bij cadeau. Want lachen draagt bij aan je zelfontplooiing, helpt je relativeren, heft stress op en versterkt saamhorigheid. Je kunt iedere dag baat hebben bij een oprechte, volle lach. Zelfs zoiets "kleins" als een innerlijke glimlach doet al wonderen. Waarom lachen we dan steeds minder?

We lijken het lachen te verleren. Zo'n 50 jaar gelden lachten we gemiddeld 18 minuten per dag, tegenwoordig nog maar 6 minuten. Als we niets doen, verzuren we steeds meer. Maar daar kunnen we iets tegen doen. Gelukkig maar. Want meer blijdschap ervaren biedt veel voordelen. Niet alleen privť, maar juist ook in het werk. Zoals makkelijker contact maken, creatiever denken, nieuwe oplossingen zien en meer energie hebben. Daarom geef ik lachworkshops in bedrijven en instellingen. Klein en groot, voor iedere groep op maat. Het is tijd voor meer plezier en meer blijdschap!"