home

voor bedrijven  |  voor particulieren  |  in de media  |  lach-cd  |  contact

Lach!

Lachen wrkt! Een oprechte, volle lach geeft je lichaam een gezonde energiestoot en helpt je je potentieel te gebruiken. Onze unieke lach-cd "Divine Comedy" kan je daarbij helpen.

Je eigen lachsessie - hoe het werkt

Creer je eigen lachsessie! Iedere track van deze CD heeft zijn eigen toepassingsmogelijkheden.

Voor de n werkt het om een sessie alleen te doen. Voor de ander is het effectiever om het samen te doen. Proberen beide als je het verschil wilt ervaren.

Je begint je eigen lachsessie met het kiezen van een geschikte plek voor jezelf - iedere plek is goed, zolang jij hem zelf maar goed vindt. Met hulp van het inlegvel (in het Nederlands) bepaal je het doel dat je met jouw eigen lachsessie wilt bereiken. Uit je doelstelling volgen automatisch de bijbehorende track en oefeninstructie. Je neemt de instructie in je op en start de gekozen track.

Terwijl de track speelt, doe je de bijbehorende oefening. Als dat niet lukt door het lachen - des te beter! Zo maak je er een actieve lachsessie van en haal je het beste in jezelf naar boven.

Voor jezelf of samen met anderen

Met behulp van de CD kun je niet alleen voor jezelf een lachsessie creren, maar ook samen met anderen. Denk hierbij aan je partner, aan je gezin, je vriendenkring, of collega's op je werk. De instructies op het inlegvel zijn prima geschikt voor groepen. Je zou je lachsessie kunnen inleiden met je eigen wens omtrent levensvreugde, of met een een twee-minutenverhaaltje over wat lachen met ons doet - deze website bevat bruikbare achtergrondinformatie daarover.

Om je de mogelijkheid te geven, samen met anderen een lachsessie te creren, hebben we op de CD een speciale groepstrack opgenomen. Die kun je overigens prima aanvullen met andere tracks, zodat  jullie lachsessie voor elk wat wils biedt.

Unieke lach-CD: "Divine Comedy"Prijs

 De CD kost  16,- incl. btw
 Verzendkosten:
 5,- incl. btw

Bestellen

Plaats je bestelling via ons contactformulier. Vermeld daarbij ook je naam en verzendadres. Binnen enkele dagen ontvang je de CD inclusief factuur.

Alternatief: je kunt de CD na telefonische reservering afhalen op ons kantoor. Bel ons tijdens kantooruren op 085 - 877 11 96.

Of zend ons een bericht als je een vraag hebt.

een aanstekelijke cd met Lachsessies voor heling en inspiratie

Voor iedereen die gezonder, vitaler en gelukkiger wil worden hebben we de aanstekelijke CD "Divine Comedy" uitgebracht. Zet deze CD op als je het moeilijk hebt of wanneer je gewoon eens hartelijk wilt lachen.

Miranda Middag is n van de makers. "Ik lach graag en veel. Ik hoef daar geen trucs voor te gebruiken. Ik kan gewoon putten uit het leven van alledag. Er zijn steeds weer momenten dat ik inzie dat ik in een goddelijke klucht ben verwikkeld. Ook in mijn praktijk merk ik dagelijks het genezende effect van de lach. Dat wens ik iedereen toe en daarom heb ik deze CD gemaakt."

Aan Divine Comedy heeft ook de bekende arts/auteur Roy Martina meegewerkt. Roy is gespecialiseerd in vitaliteit en in preventieve geneeskunde. Hij weet veel over de samenhang tussen lichaam en geest. Hij heeft meegewerkt aan enkele lachtracks op de CD en heeft ook geadviseerd bij het samenstellen van de begeleidende oefeningen. Roy Martina over Divine Comedy: "Deze CD heb ik gemaakt in samenwerking met Miranda. Zij heeft de meest aanstekelijke lach die ik ooit heb gehoord. Geniet ervan en vergeet niet om elke dag te lachen! Lach je gezond en vitaal!"

Inhoud

De CD bevat lachtracks. We hebben ze bewust verschillend gemaakt, zodat je vrije keuze hebt in het soort lachsessie dat jij wilt creren. De lachtracks op de CD zijn aanstekelijke opnames van verschillende lachbuien. Je hoort Miranda Middag, of Roy Martina, of beiden. Ook een groepslachbui zit erbij. Iedere lachtrack heeft een eigen sfeer en energie en past optimaal bij een specifiek doel.

Op het inlegvel bij de CD staan zorgvuldig samengestelde oefeningen in de Nederlandse taal. Iedere oefening is gekoppeld aan een specifieke track en een doelstelling. Het zijn gemakkelijk uit te voeren aandachts- en ontspanningsoefeningen.

De lachtracks en de begeleidende oefeningen die je op het inlegvel vindt, doen het werk. Meer heb je niet nodig - geen gesproken woord, geen muziek, alleen de zuivere lach en dat wat jij eraan toevoegt.

Extra tips

Aan het inlegvel bij de CD zijn tips toegevoegd over het verdiepen en verankeren van de effecten. Het gaat om het gebruik van affirmaties, visualisaties, remedies en meer.