home

voor bedrijven  |  voor particulieren  |  in de media  |  lach-cd  |  contact


De Lachworkshop - hoe werkt dat?

Miranda Middag:

"In mijn Lachworkshop zitten veel verrassende elementen en hilarische gebeurtenissen. In de groep deelnemers laat ik een ongedwongen soort vrolijkheid ontstaan die steeds verder toeneemt. En ondertussen geef ik hier en daar korte brokjes informatie. Bijvoorbeeld over hoe wij onze blijmoedigheid vaak blokkeren. Hoe dat onze gezondheid en stemming onderuit haalt. En hoe lachen daarin een ommekeer kan brengen.

De workshop blijft hoe dan ook een vrolijke boel waarbij je niet stil kunt blijven! Ik laat je volop bewegen en lachen. Samen creren we gekke en onverwachte situaties waar je om kunt lachen en die je soms ook zullen ontroeren.

En te midden van alle gekkigheid, relativering en bewustwording in deze Lachworkshop sluiten we een pact tegen de onnodige verzuring en veroudering. Zonder dat we op de psychologische toer gaan, zul je gaan zien wat je enerzijds hebt te omarmen en anderzijds hebben los te laten om positiever, krachtiger en effectiever te kunnen zijn en meer te genieten.

Er zit veel vaart en muziek in deze ongedwongen Lachworkshop en ik zorg ervoor dat je je geen moment verveelt."

Flexibel

De Lachworkshop kun je boeken op iedere gewenste locatie, bijvoorbeeld in je bedrijf, buiten in een park of in een conferentiecentrum. De duur van de workshop - en daarmee de mate van diepgang - kan worden aangepast aan je behoeften en mogelijkheden.

Wat wij nog meer kunnen betekenen

Mijn bedrijf heet De Succesfabriek en dat is niet voor niets! Wij verzorgen eendaagse teamworkshops en trajecten voor teamtransformatie. Bezoek ons op www.succesfabriek.nl.

Lachworkshop "Lachen Wrkt!"
hilariteit - verbroedering - energie

in-company workshop

Regelmatig geef ik voor bedrijven workshops waarin medewerkers kunnen ervaren dat je eigen lach je bevrijdt van ziekte, stress, gebrek aan inspiratie of gevoelens van machteloosheid. Een oprechte, volle lach geeft je lichaam een gezonde energiestoot en helpt je je potentieel te gebruiken.

Mijn Lachworkshop "Lachen Wrkt!" is een ideaal middel om de teamgeest te versterken. En, als je wilt, maken we ook ruimte voor kwesties die jullie als team willen inbrengen. Ik help je om als team dichter bij elkaar te komen en meer grip te krijgen op jullie samenwerking en resultaten.

Effecten

Van de Lachworkshop mag je bij de deelnemers de volgende effecten verwachten:

  • energie: sterk gevoel van fysieke en mentale energie bij het verlaten van de workshop

  • gebruik van creatieve vermogens: het vermogen tot creren en oplossen is voelbaar geactiveerd

  • gezond blijven: het weerstandsvermogen tegen ziektes, aandoeningen en degeneratie is vergroot

  • ontspanning: een direct gevoel van los-zijn en ontstrest zijn

  • bewustwording en motivatie: de direct voelbare effecten activeren de behoefte en motivatie om deze effecten duurzaam te maken

  • verbroederingseffect: doordat de ervaringen en inzichten ontstaan te midden van goede bekenden, ontstaat een gevoel van verbinding dat op individueel en groepsniveau doorwerkt en opnieuw opgeroepen kan worden

  • bespreekbaar maken van teamissues: in de langere workshopversie kan de lachsessie worden aangevuld met interventies die actuele teamissues verhelderen en waarmee een nieuwe weg naar een duurzame oplossing kan worden ingeslagen.

 

Is het therapie? yoga?
meditatie? Nee, het is de LachWORKSHOP!

"Lachen wrkt" is geen lachtherapie of lachmeditatie, maar een leerzame, dynamische en bovenal vrolijke en energiegevende workshop. Ik neem je mee in een aaneenschakeling van hilarische gebeurtenissen en activiteiten, aan elkaar verbonden door achtergrondfeiten die je zullen verrassen en momenten van persoonlijk inzicht die je zullen raken.

Voor wie wij werken

We hebben recentelijk Lachworkshops uitgevoerd bij onder andere: